Rómeó és Júlia musical utoljára az Arénában!

2021.08.30.

„Szerelem a gyűlölet ellen!”

2021. szeptember 16-án este két év kényszerhallgatás után ismét a Papp László Budapest Sportaréna színpadán Gérard Presgurvic világsikerű musicalje, amit pontosan 20 éve mutattak be előszőr Párizsban.

Az eredeti, legendás szereposztás sztárjai közül is visszatérnek páran!

A 2019. szeptemberi dupla előadás sikerét és tavaly a korlátozások miatt elmaradt előadást követően a tervek szerint utolsó alkalommal lesz látható az Arénában a világirodalom legszebb szerelmes története. A rajongók végtelen türelmét egy különleges szereposztással hálálják meg a szervezők. Ezúttal több olyan sztár színész is feltűnik a darabban, akikkel még a kezdetekben a Budapesti Operettszínházban vitték sikerre a musicalt Magyarországon.  Erre az egy alkalomra fogadta el a felkérést Janza Kata (Capuletné), Vágó Bernadett (Júlia szerepében Kardffy Aisha mellett), Szabó P. Szilveszter (Tybalt szerepében Horváth Dániel mellett), Csuha Lajos (Capulet szerepében Makrai Pál mellett) és Földes Tamás (Lőrinc barát szerepében). Mészáros Árpád Zsolt pedig visszatér az eredeti karakteréhez, ismét Benvoliót fogja megformázni Kerényi Miklós Máté mellett (szerk. 2019-ben Lőrinc barátot alakította).

Shakespeare drámája alapján írt musical Magyarországon Kerényi Miklós Gábor KERO rendezésében lett átütő siker több mint 15 évvel ezelőtt, és azóta is a legnagyobb közönségkedvenc, az Aréna előadások is az ő munkáját dicsérik.

Rómeó, Mercutió és Benvolió – a három hű barát – alakját ezúttal is Veréb Tamás, Cseh Dávid Péter és Kerényi Miklós Máté (valamint újdonságként mellette az eredeti felállás sztárja, Mészáros Árpád Zsolt) elevenítik meg. Júlia szerepében pedig a nagy visszatérő Vágó Betti mellett ismét Kardffy Aisha-t láthatjuk, aki 2019-ben bebizonyította, hogy énekesként és színészként is a legnagyobbak között a helye.


A szervezők és az alkotók erre a különleges estére a korábbi előadásokat is túlszárnyaló látványt ígérnek.


Rómeó és Júlia musical – utoljára az Arénában

Papp László Budapest Sportaréna

2021. szeptember 16., csütörtök 19:00 óra

Esemény: https://fb.me/e/2z7Mxah6m

A jegyek 7.900 Ft-tól korlátozott számban még kaphatók a www.broadway.hu oldalon, valamint az ismert jegyirodákban!

Jegyvásárlás itt: https://broadway.jegy.hu/program/romeo-es-julia-musical2020-110707/610663

Szereposztás:

Rómeó: Veréb Tamás, Júlia: Kardffy Aisha és Vágó Bernadett, Capulet: Makrai Pál és Csuha Lajos, Verona hercege: Egyházi Géza, Benvolió: Mészáros Árpád Zsolt és Kerényi Miklós Máté, Lőrinc barát: Földes Tamás, Montague-né: Détár Enikő, Capuletné: Janza Kata, Tybalt: Horváth Dániel és Szabó P. Szilveszter, Mercutió: Cseh Dávid Péter, Paris: Kádár Szabolcs, Dada: Mester Viktória, lovász fiú: Zayzon Csaba

Házigazda: Szulák Andrea

Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO

Zenei vezető: Nyers Alex

A rendezvény az aktuálisan hatályban lévő jogszabályok szerint látogatható!

A jelenleg (szerk. a közlemény kibocsájtásának időpontjában, augusztus 12-én) hatályban lévő jogszabályok szerint védettségi igazolvány és egyéb korlátozások nélkül látogatható a Rómeó és Júlia musical.

További híreink

Elérhetőség

NAP média
PR és marketing kommunikáció

+36-70-266-4741

kaman.ildiko@napmedia.hu

Írjon Nekünk!

Pin It on Pinterest

Share This