Magas szintű állami elismerést kapott Kodolányi János Egyetem két munkatársa!

2021.09.06.

A köztársasági elnök megbízásából Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét adta át Dr. Szabó Péter rektornak, valamint a Magyar Ezüst Érdemkeresztet Dr. Matuszné Virágh Ildikó kommunikációs vezetőnek.  Az ünnepélyes átadóra augusztus 23-án került sor a Pesti Vigadóban.

 

Dr. h. c. Szabó Péter Phd, a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem egyik alapítója, rektora öt évtized tudományos és felsőoktatási szervező tevékenysége, különösen az intézményi szintű egységes koncepciójú magyar felsőoktatás-pedagógiai modell kidolgozása érdekében végzett munkája elismeréseként részesült az állami kitüntetésben.

Dr. Matuszné Virágh Ildikó, az egyetem Rektori Hivatalának kommunikációs vezetője, a Vörösmarty Rádió alapítója, korábbi főszerkesztője pedig közel három évtizedes pályája során a korszerű magyar újságíróképzés megalapozásában betöltött szerepe, valamint főszerkesztői munkája elismeréseként vehette át a Magyar Ezüst Érdemkeresztet.

A Magyar Érdemrend és a Magyar Érdemkereszt elismeréseket – a miniszterelnök előterjesztésére – a köztársasági elnök adományozza. Ezek az állami kitüntetések a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett kimagasló, példamutató tevékenység elismerésére szolgálnak.

www.kodolanyi.hu

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem

További híreink

Elérhetőség

NAP média
PR és marketing kommunikáció

+36-70-266-4741

kaman.ildiko@napmedia.hu

Írjon Nekünk!

Pin It on Pinterest

Share This