Január 14. online nyílt nap a Kodolányin!

2021.01.11.

Barátságos légkörre és olyan tudásra vágysz, amely megalapozza a jövődet?

Akkor te se maradj le, regisztrálj most!

Kíváncsi vagy, hogyan szerezhetsz két diplomát egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan? Érdekel, hogyan tudsz munkahelyi tapasztalatot szerezni a duális képzés keretében? Kérdésed van a ponthatárok, vagy az emelt szintű érettségi, esetleg a tanulmányi vagy sport eredményeid beszámítása kapcsán?

Mindent megtudhatsz a Kodolányi csütörtöki online nyílt napján, ahol 16 és 18 óra között felteheted kérdéseidet is. Megtapasztalhatod oktatóink közvetlenségét, és azt, hogy itt alap a stresszmentes tanulás feltételeinek megteremtése. Személyre szabott mentorprogram keretében támogatunk, és mindenben a segítségedre leszünk akkor is, ha élsportolsz vagy munka mellett jársz egyetemre. A rugalmas távoktatási formának köszönhetően az sem akadály, ha külföldön vagy az egyetem helyszíneitől távol élsz.

Az is megtalálja a számítását, aki nemzetközi lehetőségekre vágyik, hiszen nálunk könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. Mindemellett itthon is nemzetközi környezetben töltheted el egyetemi éveidet, hiszen a világ minden tájáról érkeznek diákok egyetemünkre. Választhatsz angol nyelvű képzéseink közül is, ahol az oktatás teljes mértékben angol nyelvű.

Tudj meg mindent rólunk január 14-én, és csatlakozz a Kodolányi baráti közösségéhez Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán vagy online a világ bármely tájáról!

#EgyüttValóraVáltjuk!

https://www.kodolanyi.hu/felveteli/

www.kodolanyi.hu

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

További híreink

Elérhetőség

NAP média
PR és marketing kommunikáció

+36-70-266-4741

kaman.ildiko@napmedia.hu

Írjon Nekünk!

Pin It on Pinterest

Share This