Először egy életnagyságú Barbie az énekes, ami később átalakul igazi emberré

2021.08.30.

A „Nem maradok” és a „Lift” után megjelent Luca harmadik klipje az „Ilyen lettem”. A fiatal énekes egyedi karakterére és különleges hangjára egyre többen figyelnek fel. Az énekes dolgozott már együtt ByeAlex-szel és a Wellhello-val is.

„Nem vagyok egy Barbie, sem egy csajos csajszi. / Még nem vagyok biztos mindenben, de jó vagyok így a bőrömben.” – énekli Luca az önmagunk elfogadásról szóló új dalában.

Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/Rj9PO6UJGMI

Luca egyedi hangszínét instavideói nyomán ByeAlex fedezte fel, azóta közös klipjük is jelent meg (https://youtu.be/haToY6Fqvsk), nemrég pedig a Wellhello-val is dolgozott együtt, emellett az énekes szólókarrierje is szépen ível felfelé, egyedi hangszíne és ártatlanságot sugárzó karaktere egyre többeket varázsol el.

Új videójának rendező-operatőre ismét Nikosz Hadzisz volt, aki most is kiválóan mutatta meg az összetéveszthetetlen „Luca-jelenséget”. Ez az első olyan dal, amihez a szöveget és a zenei alapot Luca készítette, a hangszerelésre pedig Somogyvári Danit kérte fel.

„Nem szeretem kipakolni magam, vagy mást mutatni. Nem vagyok hajlandó azzal népszerűséget vadászni, hogy szétretusálom a képeimet.”

„Először egy életnagyságú Barbie az énekes, ami később átalakul igazi emberré. Ezzel akartuk kifejezni azt az utat, amit be kell járnunk önmagunk elfogadásában” – meséli Luca a klipről.  „Az egyéniség a fontos, és nem az hogyan nézzünk ki, vagy hogyan feleljünk meg az Insta-kliséknek. Ne akarjunk hasonlítani egymásra, vállaljuk fel, akik vagyunk!” – tette hozzá.

Az énekes szerint, nagyon fontos, hogy olyanok vegyenek körbe minket, akik elfogadják, amilyenek vagyunk… „a többi úgyis mehet a levesbe”.

„Önmagunk elfogadása a kulcs. Még én sem vagyok biztos magamban teljesen, de rajta vagyok. Nem szeretem kipakolni magam, vagy mást mutatni. Nem vagyok hajlandó azzal népszerűséget vadászni, hogy szétretusálom a képeimet.  Az már nem én lennék. Nekem ilyen népszerűségre nincs szükségem!” – magyarázza Luca a klipben feldolgozott üzenetét.

Kövesd Lucát:

https://facebook.com/LUCA-10059522469…

https://instagram.com/csak_luca/

Korábbi klipek itt:

www.goldrecord.hu

További híreink

Elérhetőség

NAP média
PR és marketing kommunikáció

+36-70-266-4741

kaman.ildiko@napmedia.hu

Írjon Nekünk!

Pin It on Pinterest

Share This