A zene hatása az elmére és a lélekre: Új, rendhagyó lemezzel jelentkezett Riz Olivér

“A hit elengedhetetlen. Egészen biztos vagyok benne, hogy hitünkkel és szeretetünk által tudunk olyan csodák részeseivé válni, melyek átformálják világunkat.” Riz Olivér

Riz Olivér debütáló albuma a Deep Within, és az azt követő 7 Kingdoms lemez sikerei után egy új, nem mindennapi projekttel tért vissza. Anaméval (Balázs Valéria) közösen egy zenés kísérletbe kezdtek: azt kutatják, hogy vajon a binaurális ütemek zenévé formálása milyen hatással van az elmére, az emberek közérzetére. Ebből a kísérletből született meg az Anamé Frequency.

Gyógyító harmóniák és dallamívek

A rezgések már önmagukban gyógyítóak, de van valami, ami hasonló erővel bír: a zene. Az elmúlt évek kutatása és intuitív munkájának eredménye az, hogy megfigyelhető, hogy bizonyos harmóniák és dallamívek milyen hatással vannak a testre és lélekre. Ez ma már nem csupán érezhető, hanem léteznek már olyan stúdiószoftverek is, melyekkel egy dallam íve vizuálisan is vizsgálható.

 

Mi az Anamé Music?

Az Anamé Music ® egy zeneműkiadó, mely gyógyító zenék sokaságát tartalmazza. Ezek a zenék az ember fejlődését és testi-lelki gyógyulását hivatottak szolgálni, nemcsak intuitív módon, hanem tudományos ismeretekkel is alátámasztva.

A legtöbb Anamé Music darab 432 Hz-re vagy 528 Hz-re van hangolva, ami

megváltoztatja a zene hangmagasságát, és ezáltal azt a frekvenciasávot is, melyben ezek a hangok kifejtik hatásukat. A 432 Hz már az ősi Egyiptomban is jól ismert gyógyító frekvenciának számított, és köszönhetően a mai modern technikának, hangszereink könnyen hangolhatóak erre a rezgésre. Ezzel bővebben is foglalkozunk ebben a tanulmányban, hiszen ez a hangolás az Anamé Frequency egyik alappillére is.

 

Az Anamé Frequency egyik legfőbb – elsősorban az alfa hullámokra jellemző – hatása, hogy harmóniába hozza az agyféltekék működését, és segíti az agy egységes vérellátását. Szervezetünk olyan, mint egy hangszer. Folyamatos és megterhelő használat mellett a hangszer elhangolódik, és újrahangolásra szorul. A testünk sem működik másképpen. A földi élet jelenlegi körülményei mellett nagyon fontos, hogy az ember megtalálja az időt és módszert arra, hogy testét, lelkét újrahangolja és újratöltse. Az Anamé Frequency erre az egyik legjobb megoldás, mert a gyakorlásod alatt eltöltött 10-20 percben képes regenerálni a sejtjeid és energiához juttatni a szervezeted úgy, hogy közben alfa, théta vagy delta hullámokat generál az agy.

 

Az erről szóló tanulmány ingyenesen elérhető az alábbi linken: https://drive.google.com/file/d/0B1PFbcPdv9sOQ05NMGJfLWtRSkU/view

A zene sokkal tisztább kommunikációs forma, mint a szavak.

Míg a remény sokaknak csak egy szó, a zenében ez kézzel fogható. A zene nem tud hazudni vagy félrevezetni bennünket. Ha megnyitjuk a szívünket, akkor ez a remény képes megszületni benne.

 

Az Anamé Music alapítói Anamé, Harangozó Gábor és Riz Olivér.

Hallgass bele: https://goo.gl/Nm4Arp

“Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!” – Nikola Tesla