A YouTube 2. legnézettebb klipje az új New Level Empire dal

Miközben a ’Belédfulladnék’ második hónapja a MAHASZ lista legtöbbet játszott magyar dala, megérkezett a legújabb NLE sláger. Az AK26-tal kooperációban született ’Nagyon Nagyon’ már a megjelenés másnapján a YouTube 2. legnézettebb klipje lett.

A New Level Empire és az AK26 közös dalát egy héttel a premier után már közel félmillióan tekintették meg az interneten. A zenekarnak már korábban is voltak rap kollaborációi, dolgoztak már együtt Ecküvel, Denizzel vagy a Szerencsekirállyal. Az AK26 rap, hip hop formáció hazánk egyik legnépszerűbb csapata, akik sikerüket kizárólag internetes csatornákon és fellépéseiken keresztül érték el. Az NLE-vel közös számuk telitalálatnak bizonyul!

„Fellépéseken barátkoztam össze Hiroval és Giajjenno-val. Régen elhatároztuk, hogy csinálunk egy közös dalt. Végül a ’Nagyon Nagyon’ volt az, ami passzolt a stílusukhoz.” – meséli Newl, az együttes dobosa. A melodikus gitár szolóval felvezetett energikus, tört ütemű dalhoz jól illeszkedik Giajjenno rap betétje; Zola és Hiro hangja pedig remekül kiegészítik egymást.

https://www.facebook.com/newlevelempire.official/

www.goldrecord.hu

KLIP: