Vígjátékok és családi programok egész júliusban Csillebércen

Ilyen még nem volt! A SpencerHill Magic Band együttes koncertje előtt fotózási lehetőség az eredeti Buggy-val! Találkozzunk július 16-án este 18 órakor a Csillebérci Szabadtéri Színpadon! Te ott leszel?… mert Különben Dühbe Jövünk….

Július 20-án érkezik a Sansz, egy klassz ifjúsági előadás, ami minden korosztály számára egy kellemes, vidám estét nyújt. De mi az a Sansz? Mágikus társasjáték az élethez!
Hope a kíváncsi jó boszorkány, Miss Heart és Mr. Soul segítségével elhagyatott, elavult gyerekjátékoknak ajánl fel egy különleges lehetőséget. Az életre kelt versenyzők feladata nem más, mint választ adni a találós kérdésekre… Hiszen ők nem is sejtik, hogy a polcon állva, porfogóként használva megtanultak figyelni… de vajon mit tudhat egy játékfigura az emberi érzelmekről, tulajdonságokról és ki kaphat esélyt az èletre?! Minden nap tanulunk, Önmagunkról Önmagunktól…

Rögtön másnap, július 21-én a tavaly már nagy sikerrel bemutatott Miniszter Félrelép kerül színpadra. Ray Cooney bohózatát nyilván senkinek sem kell bemutatni, a darab elnyerte a Laurence Olivierrõl elnevezett legjobb vígjátéknak járó díjat Angliában 1992-ben, a sikerről pedig olyan remek színészi gárda gondoskodik majd mint Bánfalvy Ági, Gregor Bernadett, Kiss Ramóna, Gesztesi Károly, Beleznay Endre és Száraz Dénes.

Július 26-án egy szuper zenés est várja majd a nézőket az Ötvös Session Music koncert show-val. Sztárvendég a Jászai Mari-díjas színművész, Ferenc Elek lesz. Közreműködik Gábor Csonka hegedűn, az Operett színház koncertmestere.A doboknál ifjú titánok adják a groove-ot, Attila Telekés Ádám Hlaszny.A gyönyörű táncművésznő Sára Horváth és a tűz nagymestere László Szabó emeli az est hőfokát. A szólista frontember természetesen Judit Szimicsevics fuvolaművésznő.

Július 27-én egy újabb vígjáték, a Család ellen nincs orvosság című bohózat érkezik a Vidám Színpad előadásában, olyan nevekkel mint Götz Anna, Böröndi Tamás, Straub Dezső, Nyertes Zsuzsa és sokan mások. Ebben a komédiában nem telik el perc nevetés nélkül és ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a “Család ellen nincs orvosság!” mindenképpen dobogós helyen végezne. Legszívesebben azt a címet adtuk volna neki: “Nevetés ellen nincs orvosság!”
A londoni Szent András kórház pszichiátriáján ugyanis ezen a karácsony előtti különleges napon, ember legyen a talpán aki meg tudja különböztetni az orvosoktól az ápoltakat. Innen csak gyógyultan lehet távozni, vagy ha esetleg belehal az ember, az kizárólag csak a könnyes kacagástól lehet. Ahogyan a főorvos mondja: “Olyan jókat mulattunk! Alig maradt időnk a betegekre!” Jegyvásárlás előtt kérdezze meg kezelőorvosát, de biztosak vagyunk benne, hogy ő is egyetért majd abban, hogy a nevetés a legjobb orvosság!

A júliusi programok sorát egy igazi klasszikus zárja 28-án: a Magyar Zenés Színház előadásában Johann Strauss Cigánybárója kerül színpadra.

Jegyek az ismert jegyirodákban és a https://www.jegy.hu/program/program-93869 oldalon kaphatók.