Végre itt a régen várt új dal Auguszt Báriótól, az AD studio frontemberétől!

Auguszt Bárió az Ad studio (Páratlan páros, Nyári eső, Álmaimban Amerika) énekes – zeneszerzője a CSAK című vadonatúj dalával jelentkezik, ami előfutára az ősszel megjelenő új Bárió albumnak.

Hallgasd meg az új dalt itt

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OZ1WglNzwFE[/embedyt]

Bárió az utóbbi években is alkotott, hiszen 2016-ban a Színes Pillangókat jelentette meg, majd 2018 év elején a Fekete ég című dallal rukkolt elő, de koncertezik, fellép szólóban és az Ad studioval is, rendszeres résztvevői a retro fesztiváloknak szerte az országban.
A Csak című dal érdekessége, hogy a film demóját egy Hollywoodi filmsorozathoz készítette Bárió, ami viszont sokkal inkább egy akusztikus változat volt Johnny Cash stílusában. A sorozathoz végül más zenét választottak, de Bárió demóját több barátjának is elküldte és a pozitív visszajelzések után úgy gondolta, hogy egy mai, friss hangszereléssel az új albumán is ott a helye a dalnak, melyhez rögtön egy remix változat is készült.
Az új album idén ősszel várható, hasonló stílusú dalokkal, de addig is sűrűn találkozhatunk Bárióval a nyári fesztiválokon, koncerteken.