Titokban megnősült Márió, a harmonikás!

Az elmúlt hónapokban szokatlan dolgot vehetett észre a közönség Márióval kapcsolatban. Az ország népszerű harmonikása néhány hónapja karikagyűrűt visel a jobb kezén, amiből a rajongói azt feltételezték, hogy a zenész titokban megnősült. Márió elárulta, hogy van valóságalapja a pletykáknak, tavaly ősszel összeházasodtak kislánya édesanyjával.
Nem szerették volna nagy dobra verni az eseményt, szűk családi körben, csodaszép balatoni helyszínen fogadtak örök hűséget egymásnak.

“Hosszú ideje élünk együtt boldog családként, de számomra nagyon fontos volt, hogy ilyen formában is összekössük az életünket. Ez a nap pedig olyan sok pozitív élményt adott számunkra, ami évekre feltöltött bennünket.” – emlékezett vissza Márió a nagy napra.

“Szerencsésnek tartom magam, hogy olyan társam van, aki mindenben mellettem áll és zenészként is megérti a munkámat. Ancsa a nagy nyilvánosság előtt nem szokott szerepelni, de sokan találkozhattak már vele fellépéseim során, vagy a táborokban, ahol együtt töltünk pár napot barátokkal, rajongókkal. Így lesz ez idén is.” 


Márió az idén is egy nyári, balatonparti táborozásra várja rajongóit

A harmonikás ráadásul egy újabb ünnepre is készül júliusban, hiszen a Márió tábor néven ismertté vált népszerű program idén 15. alkalommal kerül megrendezésre.

“Rengeteg barátság és szerelem szövődött az évek alatt, ennek a produkciónak köszönhetem azt is, hogy megismertem a feleségemet, Ancsát, mint a zenekarom egykori dobosát.”
Márió és családja idén is, mint 15 éve minden nyáron együtt nyaral majd zenész barátaival és közönségével a Balaton parton, ahol gyermekként úttörő táborok keretében járt először.