Tanulnál, hogy előbbre lépj?

A Kodolányi János Egyetem komoly tényező a hazai felnőttképzésben és a szakirányú továbbképzésben. Az ország három pontján – Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán – működő felsőoktatási intézmény a kooperatív oktatási modell egyedi sikertörténete, ahol egészen biztosan olyan tudást kapsz, amellyel feljebb léphetsz a munkahelyi ranglétrán.

„Elsődleges szempontunk a hallgatóbarát, támogató rendszer működtetése, ez különösképen fontos a dolgozó tanulóink számára.”

A személyre szabott, rugalmas és a piaci kihívásokat követő oktatási rendszerének köszönhetően töretlen a népszerűsége a Kodolányi János Egyetem szakirányú továbbképzési szakjainak és szakképzéseinek. „A kooperatív oktatás a munkaadók igényeinek beépítését jelenti. A tananyag kidolgozása is a stratégiai partnercégeinkkel közösen történik, és az oktatásban is részt vesznek a cégek munkatársai.” –  fejti ki Dr. Szabó Péter rektor, aki azt is elárulta, hogy az egyetem a saját fejlesztésű RIQ&Lead™ modellel dolgozik, amelynek köszönhetően a Kodolányi a felsőoktatási intézmények körében egyedülálló módon elnyerte a két legfontosabb független szakmai elismerést: a Magyar Termék Nagydíjat és a Minőség-Innováció európai díjat.

2020-ban a pedagógusokat (továbbképzési kötelezettségkén beszámítható!) pedagógus szakvizsgákkal; valamint a humán-szociális-egészségügyi; a szakfordító és tolmács; a nemzetközi, menedzsment üzletág; illetve a kreatív és kulturális üzletág képviselőit várják magas színvonalú szakirányú továbbképzési szakokkal. A munkaerőpiac igényeihez alkalmazkodva évről-évre megújítják a kínálatot. Idei újdonság például az üzleti szaknyelvi tréner, valamint a társadalomtudományi és jogi szakfordító képzések.

Legyen kaland és önmegvalósítás a tanulás! A Kodolányin olyan izgalmas képzésekre is jelentkezhetünk, mint például a sommelier; de elmélyülhetünk a kreatív írás tudományában is Petőcz András szépíró műhelyében; vagy ha éppen a filmművészet áll közel hozzánk, a Kodolányi Filmiskola – vágó tanfolyamán szerezhetünk új szakmát…

Az egyetem erőssége, hogy kifejezetten vizsgázóbarát rendszert alakítottak ki barátságos, segítő szándékú vizsgáztatókkal, akik a tényleges tudásra kíváncsiak. A nyelvvizsgák például kommunikáció és nem nyelvtan központúak, amelyekre jól fel lehet készülni az intézmény által szervezett felkészítő tanfolyamokon vagy a speciálisan erre a vizsgára felkészítő könyvből.

„A Kodolányi János Egyetem szakirányú továbbképzései formái nagyrészt már a vírushelyzet előtt is blended formában működtek, ami tökéletesen alkalmazkodik az aktív munkavállaló igényeihez: rugalmas internetes tanulás, néhány személyes konzultációval félévente, általában szombati napokon. Az elmúlt időszakban ez annyival egészült ez ki, hogy a záróvizsgáztatást is online végeztük.” – foglalja össze Dr. Szabó Péter rektor, akit nemrégiben a Magyar Rektori Konferencia Magánintézményi Tagozatának elnökévé is kineveztek. „Elsődleges szempontunk a hallgatóbarát, támogató rendszer működtetése, ez különösképen fontos a dolgozó tanulóink számára.” – folytatja. Az oktatás teljes mértékben egyénre szabott: a meglévő tudásra és tapasztalatokra épít; és a szakterületeken belül speciális, korszerű ismereteket kínál. Fontos mindemellett, hogy a Kodolányi képzései javarészt az adott tevékenység gyakorlásához szükséges végzettséget is biztosítják, hogy semmi se válaszon el minket álmaink munkahelyétől, pozíciójától.

A szakirányú továbbképzésekre – amelyek diákhitelből és részletfizetéssel is finanszírozhatóak – augusztus 31-ig lehet jelentkezni az intézmény honlapján: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/szakiranyu-tovabbkepzes

(Egyes képzéseknél a határidő hosszabbítása tervezett.)

Információk, jelentkezés:

https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/

felnottkepzes@kodolanyi.hu

https://www.kodolanyi.hu/