Saját tengerpartot álmodott a Koalabell!

Hazánk egyik legtehetségesebb, dallamos rockzenét játszó fiatal együttese új klipjéhez szó szerint felépített egy saját tengerpartot. A „Koktél” már a készülő új album első dala – elengedhetetlen a nyári lazuláshoz!

„A ”Koktél!” egy abszolút nyári hangulatú dal, így stílusban egy hozzáidomuló klipet forgattunk. A klip alapkoncepciója a “trash” hatás volt, melyet mind a képi / vizuális világ, mind a kellékek, illetve maga a forgatókönyv is tükröz. Ezt még megfűszereztük egy kis retro hangulattal. Ilyennek álmodtuk meg a mi kis tengerpartunkat, melyet saját kezűleg építettünk fel az egyikőnk kertjében. Maga a forgatás élménye is olyan volt, mint amilyennek a klipet elképzeltük: könnyed és természetes, jól éreztük magunkat! Reméljük, sok ember szívébe belopja magát! – összegzi Balla Balázs énekes. A klip rendezője, operatőre és vágója egyben Peter John Kiss.

A 2009-en alakult együttesre számos tehetségkutatón felfigyeltek, megnyerték a Dürer-kert által szervezett gimnazista zenekarok tehetségkutatóját (2011), majd a paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztiválon értek el II. helyezést (2013). Elsők lettek a balatonboglári Légrádi Antal tehetségkutatón, melynek köszönhetően szerepelhettek a 2014-es Budapesti Music Expón. 2015-ben az NKA – Cseh Tamás Program által előzenekarként járták az országot. Tavaly tavasszal jelent meg első albumuk „42” címmel.