Pilát Gábor – Egy férfi és egy nő

Új kötettel jelentkezik Pilát Gábor, író, az ország egyik legnépszerűbb párkapcsolati előadója.

 

 „Létezik egy mondás, amit gyakran emlegetnek a különböző küzdősportokat oktató edzők. Train hard, fight easy! – Eddzél keményen, harcolj könnyedén! – vallja Pilát Gábor, párkapcsolati előadó, akinek immár negyedik kötete jelenik meg párkapcsolati tematikában. Könnyed, ám annál sűrűbb szövegei, esszenciaként fogalmaznak meg alapigazságokat, felismeréseket, melyek hosszú útkereséseink alatt hatalmas segítséget nyújthatnak!

Pilát Gábor szerint a legalapvetőbb összefüggéseket mindenki tudja, illetve nagyon sokan úgy gondolják, hogy ismerik. A teljes igazság viszont az, hogy nagyon kevesen tudják és alkalmazzák őket. Könyvei tanácsokat tartalmaznak. Nem feltétlenül törvényeket, hanem tapasztalati úton szerzett megfigyeléseket és megéléseket.

„Minden tudás annyit ér, amennyit a gyakorlatban használni tudunk. Az iskolában csak akkor léphettünk a következő osztályba, ha megkaptuk év végén a bizonyítványt, és nem volt benne egyes. A nagybetűs életben már nincsenek mellettünk a tanárok, akik engedélyt adnak a következő tanév megkezdésére, így könnyen azt gondoljuk, hogy oda magától értetődően felvételt nyertünk. Az előző négy könyv küldetése a most megjelenő, Egy férfi és egy nő című könyvvel sem változott: minden tudásommal, tapasztalatommal és teljes hitemmel szeretnék hozzájárulni, hogy az a bizonyítvány, ha kicsit is, de jobb legyen.”

Pilát Gábor a “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” 2014-ben induló Facebook közösség meglapítója és működtetője. Emellett évek óta tartja párkapcsolati előadásait Budapesten és az ország különböző helyszínein „Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok”, „A párkapcsolatok végzetes buktatói, Elengedés, de hogyan?”, „Hogyan tartsuk teremtésben a párkapcsolatunkat?”, „A gyerek nem hülye, csak kicsi” témakörökben. Eddig négy könyve jelent meg Tabuk nélkül a párkapcsolatról (2015), ÉLJ! (2016.), Ébredj! (2017) és Szeretet- Gyűlölet (2018) címmel.

 

Weboldal: http://pilatgabor.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/tabuk.nelkul.a.parkapcsolatrol

YouTube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCpk9P2jdtmEbXH61rkg0KgA