Női minőség, Férfi minőség és a transzformáló Sexus energia előadás a MOM-ban!

Női minőség, Férfi minőség és a transzformáló Sexus energia előadás a MOM-ban!

Halmai László előadás sorozatának következő állomása a Női és Férfi minőségről szól. Március 23-án a MOM Kupola Termében a tudattágítás mellett egy vezetett gong meditációban is részesülhetünk.

Férfi minőség, Női minőség. A két minőség, melyek mindenhol jelen vannak az univerzumban. Azt gondoljuk, tudjuk, kik vagyunk férfiként vagy akár nőként, hogy tudjuk, mi a dolgunk a világban. Ezúttal azonban Halmai László egy kicsit mélyebbre ás a témában. A következő kérdésekre keresi a választ előadásán: Mi az, hogy Női minőség? Mi az, hogy Férfi minőség? Mi ezeknek az energiáknak a természetes kapcsolódási lehetősége? Milyen működési és alapdinamikai különbségek vannak közöttük? Izgalmas és mindenki számára tanulságos a téma, legyen az férfi vagy nő…

Az előadás után vezetett gongmeditációt is megtapasztalhatnak a résztvevők. A gong a hangokkal és a rezgésekkel tudatalatti szinten gyógyít minket. „Hatékonyan segít abban, hogy a személyiség felismerje önmaga létezésének eredőségét. Segít abban, hogy a ténylegesen nem hozzánk tartozó tudati, energetikai, fizikai mintákat leválasszuk önmagunk teréről, és végre felismerjük mi is a dolgunk a világban.  A Létező legtisztább megnyilvánulása, a legnagyobb Szentség, áldás, amiben részünk lehet!” – foglalja össze Halmai László a gong meditáció erejét.
HANGKAPU – Halmai László előadása és meditáció

Téma: Férfi minőség, Női minőség és a transzformáló Sexus energia

  1. március 23. 18:00–21:00 óra

Halmai László következő előadásai, meditációi:

Aoum Mantra Meditáció Halmai Lászlóval és Bársony Bálinttal – 2017. március 27. 18:00-21:00

Téma: Korszakváltás – 2017. április 20. 18:00-21:00

Téma: Az eredő hang – 2017. május 18. 18:00-21:00

MOM Kulturális Központ Kupola terme (1124 Bp., Csörsz u. 18.)

Részvételi díj: 5500.- Ft

Jegyek a MOM pénztárában kaphatók

Jegyvásárlás:

http://momkult.jegy.hu/program/halmai-laszlo-eloadas-es-gong-meditacio-78100/373504

https://www.facebook.com/laszlo.halmai.77?fref=ts

http://www.hangkapu.hu