„Nagyon sok erőt adott nekem ez a forgatás.” – pályafutásának egyik legmotiválóbb klipjét készítette el a Honeybeast.

„Az Idevaló három női sorsot mutat be: három rendkívüli embert, akik nehézségeikkel együtt is elfogadták, sőt mi több felülmúlták önmagukat. Nagyon sok erőt adott nekem ez a forgatás.” – foglalja össze Tarján Zsófi, a zenekar énekese. A Honeybeast mindeközben teljes erőbedobással készül a november 21-i II. SympHoney koncertre az Arénába.

Nemrégiben jelent meg a Honeybeast legújabb albuma Élet a Marson címmel, melynek második klipes dala, az Idevaló ismét fajsúlyos témát dolgoz fel.

„Az egyik főhősünk Demeter Orsi, aki Down-szindrómával született, mégis színész lett. Szerepeket tanul, kiáll a színpadra és magas színvonalon előad. Amikor én először szerepeltem, nagyon féltem. Hihetetlenül sok munkája van Orsinak abban, hogy közönség előtt játszhat. Illés Fanni paralimpikon is elfogadta felkérésünket. Ő lábak nélkül született, de ezzel együtt is profi úszó, ami óriási fizikai igénybevétel számára. Naponta háromszor edz: két úszás és egy kondi, emellett szigorúan figyel az életmódjára is. Harmadik szereplőnk Sárai Rita táncművész, aki 29 évesen került kerekesszékbe egy balesetet követően. Kijött a depresszióból, és megtanult teljes életet élni. Az ő személyisége mély nyomot hagyott bennem, optimizmusa mindenkire átragad. Elgondolkozunk ezek után, hogy amit mi problémának élünk meg, az valóban probléma-e; és hogy megéri-e feladnunk vagy beletörődnünk, amikor valójában mindannyian képesek vagyunk a saját életünket megváltani. Rengeteget tanultam tőlük, köszönöm nekik!” – mutatja be a szereplőket Zsófi.

Ezzel a lelki töltettel készül az együttes november 21-i koncertjére, amely pályafutása eddigi legnagyobb dobása lesz. A 2016-os év sikersztorija, az Erkel Színházban, majd országosan is bemutatott SympHoney most folytatódik. A Honeybeast legnagyobb slágerei és az új album dalai 50 fős szimfonikus zenekar és kórus kíséretével valamint látványos vizuállal a Papp László Budapest Sportarénában. A Symphoney II. minden eddiginél nagyobb és hangosabb lesz!

 

Honeybeast Symphoney II.

  1. november 21.

Papp László Budapest Sportaréna

Jegyvásárlás: https://www.budapestarena.hu/program/honeybeast-symphoney-ii-

www.goldrecord.hu