Laza lett a legújabb Hősök klip!

A Hősök bája abban rejlik, hogy soha nem akart többnek látszani, mint ami. A „Kilépő”-höz készült új videó is arról szól, amit a legjobban szeretnek: a hétvégi partizásról.

Az új dal a formáció slágeresebb “rapertoárját” erősíti. Könnyed hangvételével jól illeszkedik az „Enyém”, a „Rég láttalak” és a „Lepörög a film” által megkezdett vonalba. A téma adott: szórakozás, hétvégi parti, spontán összejövetel a barátokkal. A videó is egy véletlen buli, ahova belecsöppenek a srácok. Elfogy pár pohár ital, aztán “elrúgják a pöttyös lasztit”…

– Egy önmagán túlmutatni nem akaró, gondolkodásra nem késztető, ugyanakkor sok ember számára ismerős, mosolygós pillanat: ez a „Kilépő” – foglalja össze Eckü.

Ebben a felvételben debütál a csapat élő felállásának új énekesnője, Szélinger Anna. Az ukulelén is játszó, reggae szcénában már elismert hölgy tavaly év vége óta dolgozik Ecküvel és Menthával. Kollaborációjuk friss hajtása a „Kilépő”, melynek zenei alapjáért a Hősök alapító Mr. JoeKer felelt, a hozzá készített klipet pedig Ötvös Olivér rendezte.

https://www.facebook.com/hosokveszprem/

www.goldrecord.hu