Kodolányi – diploma karnyújtásnyira!

Egyetemet keresel, ahol barátságos légkörben tanulhatsz olyan oktatóktól, akik partnerként tekintenek rád? Stresszmentes tanulásra és olyan szakmai tudásra vágysz, amely biztos munkahelyet jelent majd számodra?

Ha ezeken gondolkodsz, akkor a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetem a legjobb választás számodra. Elérhető ponthatárokkal és rugalmas online megoldásokkal vár téged a 30 éves jubileumi tanévét ünneplő magánegyetem Budapesten, Orosházán és Székesfehérváron.

Kodolányin választható alapszakok: anglisztika, előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció- és médiatudomány, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, pedagógia, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás, üzemmérnök-informatikus.

Emellett három felsőoktatási szakképzés és három mesterképzési szak (államilag finanszírozott helyekkel) várja a továbbtanulókat.

Az egyetem személyre szabott mentorprogram keretében lesz a segítségedre akkor is, ha élsportolsz, munka mellett jársz egyetemre vagy külföldről, távoktatási formában tanulsz.

Két szakon is tanulhatsz egyszerre, így két diplomát is szerezhetsz egy áráért rövidebb idő alatt, költséghatékonyan. Emellett a duális képzéseken szervezett körülmények között az egyetem partnercégeinél dolgozhatsz, így friss diplomásként már nem leszel pályakezdő.

A Kodolányi János Egyetemen az is megtalálja a számítását, aki nemzetközi lehetőségekre vágyik, itt könnyedén elérhetőek az Erasmus pályázatok. A világ 33 ország 170 partnerintézmény bármelyikében tanulhatsz. Választhatsz angol nyelvű képzések közül, ahol az oktatás teljes mértékben angol nyelvű.

Legyél részese te is a 30. jubileumi évét ünneplő Kodolányi János Egyetem baráti közösségének, ahol egyedülálló oktatási módszer segítségével, rugalmas feltételek mellett végezheted el tanulmányaidat!

#EgyüttValóraVáltjuk!

https://www.kodolanyi.hu/felveteli/

https://www.facebook.com/kodolanyi

https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/