Klip készült Rómeó és Júlia duettjéhez!

Klipet forgattak a musicaltörténelem legszebb szerelmesdalához. A ’Szívből szeretni’-t a nagy elődök – Szinetár Dóra és Dolhai Attila után – most Kardffy Aisha és Veréb Tamás előadásában hallhatjuk szeptember 14-én a budapesti Arénában élőben is.

https://www.youtube.com/watch?v=NXisPALBbQY&feature=youtu.be

A Rómeó és Júlia 15 éves ünnepi előadása már teltházas, de aggodalomra nincsen ok, hiszen a szervezők dupla előadással tisztelegnek Gérard Presgurvic világhírű alkotása előtt. Előzetesként egy csodálatos videó készült a Szívből szeretni duetthez, melyet a Rómeó szerepében már jól ismert Veréb Tamás és a szemtelenül fiatal és tehetséges Kardffy Aisha adnak elő. A klipben feltűnik még Lőrinc barátként Mészáros Árpád Zsolt és a Dadust megformáló operacsillag Mester Viktória is. A kórus az esemény facebookján regisztrált önkéntes énekesekből áll, akiket a színpadon is viszont láthatunk majd az Arénában.

„Nem volt egyszerű a forgatás, többször is le kellett állnunk az eső miatt, de legalább sokat nevettünk ’Júliával’, aki gumicsizmában vészelte át a napot a Pálvölgyi cseppkőbarlang Katlanjában. Nagyon megható volt, hogy ilyen rossz időben is ennyi rajongó eljött, és velünk együtt énekelték a Szívből szeretni dalt.” – meséli Veréb Tamás.

15 éves a Rómeó és Júlia musical 

Papp László Budapest Sportaréna

  1. szeptember 14., szombat 15:00 óra és 19:30 óra

Jegyvásárlás itt!

https://www.facebook.com/R%C3%B3me%C3%B3-%C3%A9s-J%C3%BAlia-musical-az-Ar%C3%A9n%C3%A1ban-396444564527918/