Kétnyelvű Könyvsiker Magyarországon és az USA-ban

Balázs Valéria Anamé Karmakiller című könyve a három népszerű magyar kiadás után Los Angelesben debütált nagy sikerrel. A bemutató házigazdája Jenny Funkmeyer volt, aki több spirituális témájú könyv szerzője az Egyesült Államokban. A helyszínt a Los Angeles-i Mystic Journey könyvesbolt biztosította.

“Ha az álmom kapcsán a múltba nézek, nem túl bíztató a kép. Hiába költöztem el 18 évesen a családomtól, a testi és lelki terror addigra már felemésztette az egészségem. Sokféle és sokáig tartó betegeskedés után két évig a halál mezsgyéjén egyensúlyoztam, és nem volt olyan rég, hogy elmenekültem egy házasságból, ami már senki javát sem szolgálta. Ez vagyok én? Aligha. Mert emellett van egy másik múltam is.”

A Karmakiller megrendítő történetében saját magunkra ismerhetünk, lelki fejlődésünk mérföldkövei köszönnek rénk. A kalandregénynek is beillő könyvben a sors rendeződését követhetjük nyomon, átlátva, hogy mindennek oka van és eredője maga a szeretet, és hogy a legnagyobb szenvedés is fejlődésünk szolgálatában áll.

Ez a könyv segít abban, hogy saját válaszainkra találjunk, megfejtsük, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk és mit kell tanulnunk a saját életünkből.

A Karmakiller “Az új évezred Vörös Oroszlánja”