Kérdezd a Kodolányi diákjait!

Online nyílt órák keretében minden hétköznap 15 és 16 óra között közvetlenül a Kodolányi János Egyetem hallgatóinak teheted fel kérdéseidet a felvételivel kapcsolatban. Ha nekik sikerült, neked is fog!

A népszerű magánegyetemről és a felvételi eljárásról most közvetlenül a diákoktól kaphatsz meg minden információt hétfőtől-péntekig 15 és 16 óra között. Nincs más dolgod, csak kattints ide, és tedd fel a kérdéseidet a Kodolányi segítőkész hallgatóinak.

Ha inkább chatelnél, az Insta oldalukra is írhatsz bármikor, 24 órán belül válaszolnak neked.

Amennyiben az oktatókkal is szeretnéd felvenni a kapcsolatot, és mélyebben belelátni a tanszékek munkájába, regisztrálj most a Kodolányi János Egyetem február 4-i online nyílt napjára, és többek között nyerj tandíjkedvezményt!

Kérdésed van a ponthatárok, az emelt szintű érettségi, esetleg a tanulmányi vagy sporteredmények beszámítása kapcsán?  Kíváncsi vagy, hogyan szerezhetsz két diplomát egy áráért rövidebb idő alatt és költséghatékonyan? Érdekel, hogyan tudsz munkahelyi tapasztalatot szerezni a duális képzés keretében? Esetleg nemzetközi lehetőségekre vagy angol nyelvű képzésekre vágysz? Február 4-én 16:30 és 19:00 óra között mindent megtudhatsz a Kodolányi János Egyetem online nyílt napján.

A nyílt nap regisztrálói között értékes nyereményeket sorsolnak ki! A fődíj 25% kedvezmény az első félév tandíjából három diáknak; ezen felül 10 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot nyerhetsz, amelyet az egyetem és a tulajdonos Docler Holding ajánlott fel.

Tudj meg mindent a Kodolányi János Egyetemről az online nyílt órákon bármelyik hétköznap vagy a február 4-i nyílt napon. Csatlakozz az intézmény baráti közösségéhez Budapesten, Székesfehérváron és Orosházán vagy online a világ bármely tájáról!

Kérdezd a diákokat itt: http://bit.ly/kje_nyilt_ora

Írd meg kérdéseidet ide: https://www.instagram.com/kodolanyiegyetem/

  Regisztrálj a nyílt napra itt: https://www.kodolanyi.hu/nyiltnap/

www.kodolanyi.hu/felveteli

#EgyüttValóraVáltjuk!