Itt az új CD, lemezbemutató koncerttel az Akváriumban! Zaporozsec – Pixelek

Csak idő kérdése volt, hogy az első album sikere után második nagylemezét is összehozza a Zaporozsec. Októberben már megmutattak két dalt a készülő anyagból (Kicsit mégPixelek), most pedig itt a legújabb, a Movie Star. Szombaton jelent meg a digitális áruházakban a kislemez, de néhány napja már a rádióban is debütált.

A zenekar már az album címét is elárulta, február 16-án Pixelek néven lát majd napvilágot az új lemez. Míg az első CD-n Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A lemez dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

Az előző lemezen már megszokott műfaji sokszínűség megmarad, de egy lendületesebb, rockosabb, táncolósabb hangulatot hoz a zenekar a rock, a funky, vagy épp a diszkó stílusában.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=_iZNS8l3U9U[/embedyt]

Az egyik pixel, a Movie Star épp egy olyan diszkóköntösbe bújtatott oldalát mutatja be a Zaporozsecnek, amit még sosem láthattunk. Ismerkedős, bárpultnál iszogatós, egyéjszakás kaland. Megidézve egy pillanatra a Kispál és a Borz Etetés című dalát, azoknak a “nagyvadaknak” a bőrébe bújva, akik az éjszakában keresik áldozatukat.

A Movie Star és a teljes lemez élőben először február 17-én, az Akvárium Klubban megrendezésre kerülő lemezbemutató koncerten lesz hallható! A belépőjegy ára tartalmazz az új CD-t, ami a koncert helyszínén vehető át. Az új dal már letölthető a digitális áruházakban.

A Zaporozsec új CD-je letölthető az alábbi streaming felületeken: