Illényi Katica Évnyitó Koncert Barátokkal

Illényi Katica – Magyarország Érdemes Művésze, Liszt-és Artisjus díjas hegedűművész, az egyetlen magyar előadó, aki theremin nevű hangszeren is játszik – rendhagyó újévi koncertet ad a Kongresszusi Központban január 14-én. Az évnyitó eseményen szereplő vendégművészek – Micheller Myrtill, Magyar Hajnal, Sárik Péter, Pirovits Árpád és Illényi Csaba – személyes barátai Katicának.

Az évnyitó koncert különlegessége, hogy olyan fantasztikus vendég előadók szerepelnek majd Katica mellett, akik szakmai tudásukkal, népszerűségükkel egyenként is csodálatos művészi élményt nyújtanak.

“Muzsikus barátokkal nyitjuk meg az újévet, akiket művészként és emberként is nagyon tisztelek, így önfeledt zenéléssel kívánunk majd boldog, jó zenével teljes újévet mindenkinek!  Nagyon örülök, hogy elfogadta meghívásomat Micheller Myrtill és Magyar Hajnal, két kiemelkedő tehetségű, de teljesen különböző karakterű énekes; valamint Sárik Péter, napjaink kiemelkedő jazz zongoristája zenekarával együtt; és végül, de nem utolsósorban testvérem, Illényi Csaba, hegedűművész és Pirovits Árpád szteptáncos.” – nyilatkozta Illényi Katica.

A színes programban helyet kapnak a könnyű- és jazz muzsika, a hazai- és világslágerek, a komolyzenei művek autentikus formában valamint hegedű, theremin és zongora tolmácsolásában. A művészek együtt és külön is színpadra lépnek, meglepő formációkat alakítanak vokális és zenekari kísérettel. A fellépők a muzsikálás örömét átadva teremtenek önfeledt, vidám újévkezdést. A koncert egy látványos közös fináléval zárul.

Illényi Katica – Évnyitó Koncert Barátokkal

Kongresszusi Központ, 2017. január 14.

Micheller Myrtill, Illényi Katica, Magyar Hajnal, Sárik Péter, Pirovits Ápád, Illényi Csaba

Jegyek kaphatóak:

http://www.jegyelado.hu/rendezveny/illenyi-katica-ujevnyito-koncert-baratokkal

Honlap: http://www.katicaillenyi.com

Facebook: https://www.facebook.com/katicaillenyiofficial