Elkezdődött a visszaszámlálás, idén nyáron újra Csillebérci Szabadtéri Színpad!

Jó hír a színházrajongóknak, akik idén nyáron sem maradnak szórakozás nélkül: a tavalyi nagy sikerű debütálás után a Csillebérci Szabadtéri Színház idén nyáron június 22-én nyitja meg kapuit újra, és szeptember végéig várja a kultúrát, színházat és koncertet kedvelő közönségét. Koncertek, zenés darabok, musicalek, vígjátékok – könnyű nyári estékre a legjobb kikapcsolódás kellemes környezetben, a csillagos ég alatt.

Erős kezdéssel, egy zenés vígjátékkal indítunk indítunk június 22-én, pénteken: érkezik a Pódium Színház és az Édes Alkony, Harsányi Gábor rendezésében és egyben főszereplésével. A jól megalapozott szezonnyitás után a Néma Levente kerül színpadra, majd június 29-én egy igazi kuriózum várja a Bud Spencer és Terence Hill rajonogókat: az egyetlen Spencer Hill Magic Band ad fergeteges koncertet június 29-én, az est különlegessége pedig az igazi Buggy lesz, amellyel természetesen fotózkodni is lehet! A nyár első hónapját a Balfácánok újratöltve című vígjátékkal zárjuk, amely június 30-án kerül a közönség elé, Valu Rebeka művészeti irányításával, akit természetesen szereplőként is láthatunk majd a színpadon.

Jegyek a szokásos online felületeken vásárolhatók, további információ pedig hamarosan elérhető lesz a színház weboldalán és Facebook oldalán.

Harsányi Gábor: Édes Alkony
Zenés vígjáték két felvonásban a Pódium Színház előadásában

Az Édes Alkony szanatóriumban Szepi, az ország egyik legnagyobb színésze éppen a rehabilitációját tölti. Kátya nővér mindent megtesz, hogy jó kedvre derítse bálványát. Azonban váratlanul felbukkan Szepi legjobb barátja, az ország második „első legjobb színésze”, Pajor Vilmos egy fiatal ledér hölgy társaságában. A két idősödő művész találkozása megeleveníti a régmúlt szép emlékeit, ám hirtelen megérkezik Vili felesége egy meglepetéssel. Az eseményeket fokozza egy életveszélyes, besurranó gyilkos. Mi várhat még ránk? Zene, krimi, ének, tánc, humor!

Szereplők:

Szepi, színész: Harsányi Gábor

Vili, színész: Várfi Sándor

Kátya, ápoló: Bednai Natália

Boróka, a ledér hölgy: Nemcsók Nóra

Frida, Vili felesége: Gosztola Adél

Besurranó: Bródy Norbert

Szövegét, zenéjét szerezte: Harsányi Gábor

Rendezte: Bednai Natália

Díszlet: Gáliczki László

http://csilleberciszinhaz.hu/

Csillebérci Színház Facebook oldala