Együtt a musicalmesterek Nemzetközi csapat – Világslágerek a Greasetől a Nyomorultakig

A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai sztárok, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget.

Szakál Attila, a musical rendező–koreográfusa örömét fejezte ki, hogy milyen nagy és rendkívüli élmény lesz ezen az egyedülálló helyszínen fellépni a magyar, az európai és Broadway-musical-irodalom legsikeresebb számait bemutató előadással. Igazi nemzetközi produkció várja a közönséget a Csóka Péter vezette Jackdaw zenekarral és 14 fős tánckarral. A show-ban a fellép a londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser, aki a könnyűzenében is otthonosan mozog.

A hazai színeket a produkció állandó, népszerű és közönségkedvenc szereplői – Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró, Papp Attila – képviselik.

A produkcióban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hide, a Rómeó és Júlia, a  Moulin Rouge, a  Nyomorultak, a   Broadway Shows, a Wedding Singer, a Frozen, a  Notre dame, a La Mancha lovagja és az István, a király zenés darabokból.

Joël a színpad varázsában

Az Angliában született Joël Thomas Wood énekessztár, színész musicalekben, filmekben szerepel több országban. Ő látható a Paradicsom Kamping című francia vígjátéksorozatban, ahol Sean figuráját kelti életre. Jelenleg játszik a párizsi Robin Hood musicalben, abban Kicsi Johnt alakítja. Ugyancsak a francia fővárosban énekli az Aladdin című musicalban Dzsini szerepét. Alkotóként jelen van a Disney show-ban, a Kalózok és Hercegnők Fesztivál előadásaiban. A fakír rendkívüli utazása című friss amerikai filmben is játszik. Nagyon várja már a fertőrákosi közönséggel való találkozást, és meglepetésdalokkal is készül a nagy show-ra.

Mindörökké Aida

A Franciaországban élő Stéphanie Schlesser édesanyja magyar származású, édesapja luxemburgi. A nemzetközileg is elismert énekesnő Belgiumban született, 18 évesen költözött Párizsba, mivel felvételt nyert az exkluzív Nemzetközi Musical Akadémiára, ahol évfolyamelsőként diplomázott. Jelenleg énektanárnőként is dolgozik az akadémián. A diploma megszerzése után azonnal leszerződtették a Párizsi Notre-Dame című francia musical ázsiai turnéjára Fleur de Lys szerepére. A féléves turné alatt közel 100-szor játszotta ezt a szerepet, és bejárta Dél-Koreát, Taiwant és Libanont. A következő felkérés a Rómeó és Júlia musical főszerepére szólt, abban Júliát játszotta ismét Dél-Koreában. Párizsba visszatérve a Madiba című, Nelson Mandela életéről szóló musicalben lépett fel. Itthon az Aida soproni sikere után szerepelt a fővárosi We Will Rock You musicalben is. A leghűségesebb város színházszerető közönsége szeptembertől ismét találkozhat vele, hiszen a Petőfi Színház újra műsorra tűzi az Aidát bérletszünetben is.

 

Előadások a Barlangszínházban

2018. július 19., csütörtök 20:00

2018. július 20., péntek 20:00

2018. július 21., szombat 20:00

2018. július 22., vasárnap 20:00

2018. július 26., csütörtök 20:00

2018. július 27., péntek 20:00

2018. július 28., szombat 20:00

2018. július 29., vasárnap 20:00

További információ, jegyvásárlás: prokultura.hu