Egész nyáron kultúra Csillebércen

A nagy sikerű júniusi megnyitó után júliusban is teljes gőzzel üzemel a g felújított Csillebérci Szabadtéri Színház a régi úttörőtábor területén, a Normafa mellett.

A júniusi nyitás után júliusban és augusztusban is folytatódik a jobbnál jobb zenés előadások sora Csillebércen, Budapest legújabb szabadtéri színházában. Lesz rockopera, musical, koncert, komédia és gyerekszínház is. Július 8-án a Fösvény, július 9-én Szabó Magda Abigélje lesz látható, a hó közepén pedig a Miért nem marad reggelire? című vígjáték és a Vazul vére című, kuriózumnak számító, nagy sikerű rockopera kerül színpadra. A hónap második felében több, gyerekeknek szóló színdarab és program várja a kicsiket hétvégén délelőttönként, a felnőtteket pedig a Négy muskétás, a Balfácánok és a Csongor és Tünde szórakoztatja. A nyár második hónapjának méltó lezárásaként a Csík Zenekart várjuk a szabadtéri színpadra, akik egy fergeteges koncerttel búcsúztatják majd a júliust.

További információ, jegyárak, esőnap, megközelíthetőség a színház folyamatosan frissülő honlapján található: http://csilleberciszinhaz.hu/

 

PROGRAMOK

Csillebérci Szabadtéri Színház

1121 Budapest, Konkoly Thege M. út 21.

 

Jövőre, veled ugyanitt: Július 6. Kezdés: 20.30

A fösvény: Július 8. Kezdés: 20.30

Abigél: Július 9. Kezdés: 20.30

Miért nem marad reggelire?: Július 15. Kezdés: 20.30

Vazul vére (történelmi rockopera): Július 16. Kezdés: 20.30

A négy muskétás: Július 21. Kezdés: 20.30

Balfácánok: Július 26. Kezdés: 20.30

Csongor és Tünde: Július 28. Kezdés: 20.30

Csík Zenekar koncert: Július 30. Kezdés: 20.30