Alexával forgatott Willcox Marokkóban!

A Music FM népszerű DJ-je az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Alexával készített közös klipet. Az Atlanti-óceán parton forgatott jelenetek egy kis „Tequilával” megfűszerezve, indulhat a nyár!

Willcox legújabb, „Tequila” című újdonsága önmagában is esélyes a nyár slágere címre, de Alexa bájaival és Marokkó lélegzetelállító tájaival aláfestve biztos a siker! A gyönyörű felvételek azért nem pottyantak könnyen az ölükbe, marokkói kiruccanásukat számos nehézség kísérte. „Úgy indult, hogy a reptéren elvették a drónjainkat, nem is tudtuk használni azokat; majd a lefoglalt szállással is gond volt, újat kellett keresni. Mindezzel együtt is fantasztikus élmény volt ott lenni, bár bevallom a végére még egy lázzal, levertséggel járó trópusi betegséget is elkaptam valamelyik ételtől.” – meséli a megpróbáltatásaikat a népszerű DJ-producer, aki szerencsére már jobban van. Elmondása szerint Czoller Bence rendezésében készült klip koncepciója volt, hogy különleges helyszíneken forgassanak. Sivatag, hegyek és óceánpart…

„Szerettünk volna egy jelenetet kaktuszokkal a háttérben. Végül az út mentén találtunk növényeket. Elég kellemetlen is lehetett volna a szituáció, mert az én viseletem ott extrém lengének számított – a nők többnyire csadort viselnek -, de szerencsére pont nem zavartunk meg senkit a munkánkkal…” – meséli Alexa, aki azt is elárulta, hogy Agadír városa lenyűgözte őket méreteivel és változatosságával. A nyüzsgő központ mellett a külvárosban nagyon sok sikátor van, ahol kifejezetten hátborzongató volt sétálniuk. A legjobb talán a nyugalom volt számukra ott. „Meglepett, hogy milyen stresszmentesek a marokkóiak, ezt megtanulhatnánk tőlük.” – teszi hozzá Willcox.

https://www.facebook.com/Willcoxofficial/

www.goldrecord.hu